← Terug naar vragen
Wat moet ik doen met mijn Ubigi-account bij de doorverkoop of vervanging van mijn BMW?
Aangezien je Ubigi-connectiviteit gekoppeld is aan de eerste auto waarmee je inlogt, raden we je aan je abonnement op te zeggen, je Ubigi-account te verwijderen en contact op te nemen met de helpdesk voor verbonden diensten van BMW om de koppeling op te heffen.